FAQ over AVG

Wat is het verschil tussen Snackbar De Ring, Snackpoint De Ring en Snackpoint?

Onze cafetaria staat bij de Kamer van koophandel ingeschreven als VOF Snackbar De Ring. Onze handelsnaam is Snackpoint De Ring. Wij zijn een zelfstandige cafetaria. Sinds juni 2010 zijn wij aangesloten bij de formule Snackpoint, dit is een samenwerkingsverband van verschillende cafetaria’s in Nederland, Duitsland en België.  Deze samenwerking ziet u terug in onze handelsnaam, kleding, de maandfolder, diverse winacties enz.

Wat gebeurd er met mijn gegevens als ik online bestel?

Wij verwijzen u, wat betreft online bestellingen, graag door naar de Privacy- en Cookiepolicy opgesteld door Next To Food, de aanbieder/verwerker van ons bestel- kassasysteem.

Waarom hebben jullie camera’s hangen?

In onze cafetaria hangen voor uw onze veiligheidheid bewakingscamera’s. Deze camera’s worden bij binnenkomst kenbaar gemaakt d.m.v. een pictogram. Deze opnames worden maximaal 2 weken bewaard. Als er geen aanleiding voor is kijken we deze beelden niet terug. Enkel in geval van een calamiteit, zoals diefstal, overval, bedreiging o.i.d., zullen de beelden, in het kader van bijv. politieonderzoek, bekeken worden en langer bewaard blijven.

 

Wat doen jullie met mijn persoonlijke gegevens op de spaarkaart?

Op onze spaarkaarten kunt u uw persoonlijke gegevens kwijt. Dit is een kaart gemaakt door Snackpoint, voor alle filialen in Nederland, Duitsland en België. Wij, VOF Snackbar De Ring, doen niks met deze gegevens. Wij moeten enkel kunnen aantonen bij de belastingdienst, dat de kortingen daadwerkelijk met onze gast is verrekend. Daarom vragen wij u enkel uw (voor)naam in te vullen. Deze spaarkaarten bewaren wij 7 jaar in onze administratie. Deze periode is wettelijk bepaald.

Wat doen jullie met mijn persoonlijke gegevens bij de KidzClup?

Wanneer u uw kind kosteloos lid wil maken van onze KidzClup, vragen wij u om zijn of haar persoonsgegevens. Deze gegevens worden gebruikt om uw kind een kaart te kunnen sturen op zijn verjaardag of u te verwittigen wanneer zij een prijs hebben gewonnen. Dit gebeurd centraal door Snackpoint. Dit lidmaatschap eindigt automatisch op de 12de verjaardag, deze gegevens worden dan ook vernietigd. Wilt u eerder afmelden, dan kan dit altijd.

wat doen jullie met mijn persoonlijke gegevens bij winacties?

Wanneer u mee wilt doen aan één van de winacties vanuit ons, VOF Snackbar De Ring, of Snackpoint, vragen wij om uw persoonsgegevens. Deze gegevens worden gebruikt om u te verwittigen wanneer u iets heeft gewonnen. Bij acties vanuit VOF Snackbar De Ring, zullen uw gegevens na afloop van de actie direct worden vernietigd. Bij acties vanuit Snackpoint kan, indien u toestemming geeft, uw emailadres door Snackpoint gebruikt worden voor het verzenden van nieuwsbrieven.

Maken jullie goto’s van gasten zonder toestemming?

Wanneer wij een foto van u willen maken voor publicatie op social media, website of in de maandfolder, zullen wij hiervoor altijd uw toestemming vragen. Bij minderjarigen zullen wij toestemming vragen aan de ouder/verzorger of in het geval van bijv. een klas of team aan degene die op dat moment verantwoordelijk is voor de kinderen, die op dat moment verantwoordelijk is voor de kinderen. Mocht u zich achteraf bedenken, dan zullen wij de foto zo spoedig mogelijk verwijderen, of, in geval van meerdere personen, u onherkenbaar maken.