Nieuws!

Beste Gast,

Omdat wij binnen ons assortiment en bedrijfsvoering aanpassingen/uitbreidingen willen gaan doorvoeren, en dit niet past binnen de formule Snackpoint, hebben wij besloten om ons lidmaatschap bij Snackpoint Nederland op te zeggen en (weer) zelfstandig verder te gaan als Cafetaria – Petit Restaurant De Ring. Dit gaat helaas niet in één keer, i.v.m. voorraad, contracten e.d. Hieronder treft u een overzicht van een aantal al merkbare veranderingen aan:

ASSORTIMENT – MAANDFOLDER

Alle artikelen op onze prijslijst vallen onder ons vaste assortiment. Deze artikelen zijn, in principe, altijd verkrijgbaar. De artikelen uit onze maandfolder, die niet op onze prijslijst staan, zijn producten waarvoor geldt op=op. Deze zullen wij niet meer bijbestellen.

De gefrituurde burgers uit de maandfolder komen, zodra de voorraad op is, te vervallen. De burgers van onze prijslijst blijven wel beschikbaar. Enkel de Classis hamburger, die momenteel gefrituurd wordt, zal worden vervangen door een gegrillde beefburger van 75 gram. 

VERPAKKINGEN

Wij zelf vinden het erg belangrijk om goed met onze natuur om te gaan. Dit willen wij laten zien met onze verpakkingen. Iets waar Snackpoint Nederland nog niet in mee kon gaan.

De zakken/tassen met de naam Snackpoint komen, natuurlijk, te vervallen, deze worden vervangen door zakken/tassen, met een andere opdruk. Natuurlijk nog steeds van ongebleekt papier, en er is gebruik gemaakt van inkt en lijm op natuurlijke basis.

Onze plastic- en foamverpakkingen zullen, waar mogelijk, vervangen worden door verpakkingen die, wanneer ze in de natuur terecht komen, weinig schade aanrichten. Zo gaan wij bakjes voeren van suikerriet en karton. Ook zullen de rietjes, medio maart, vervangen worden door karton, en worden onze vorkjes van hout. 

Onze ijsverpakkingen worden dit voorjaar nader bekeken, zo is er bijv. nog geen goed alternatief voor de plastic deksels, die nodig zijn om ijs te kunnen verpakken tijdens het afhalen.

SPAARACTIE

Onze spaaractie blijft bestaan. Zolang de voorraad strekt, ontvangt u nog zegels en spaarkaarten van Snackpoint. Deze zullen, zodra de voorraad op is, vervangen worden door De Ring spaarkaarten en zegels, die u ook door elkaar mag gebruiken. Dus gooi uw Snackpointzegels niet weg, maar spaar gewoon lekker verder en lever deze oude kaarten nog gewoon bij ons in!

LET OP! Wanneer er De Ring zegeltjes op een Snackpoint spaarkaart geplakt zijn, kan deze enkel nog ingewisseld worden bij ons in Zuidland.

Ook denken wij voor de toekomst aan een digitaal spaarsysteem. Wanneer dit zover is, zal er een omwisselactie komen, waar we u natuurlijk tijdig van op de hoogte

KIDZCLUP

De KidzClup komt te vervallen. Snackpoint Nederland zegt te zorgen voor de uitschrijving van alle leden. Verjaardagskaarten kunnen bij ons ingeleverd worden t/m 31 maart a.s., of zolang de voorraad KidzBagz strekt. De verjaardagskaarten kunnen, nadien, ook ingeleverd worden bij een andere Snackpoint.

Dit was al het nieuws voor nu, volg ons via Facebook of Instagram (#snackbardering) om op de hoogte te blijven van al ons nieuws.

Ferry en Annemiek

Cafetaria – Petit Restaurant De Ring, Zuidland